søndag 6. mars 2011

9/52 ØYEBLIKK

X/52 = ET BILDE I UKEN...denne ukas tema er ~SANSEINNTRYKK~

Ett vanskelig tema å sette bilde på, -SANSENE. Våre opplevelser av syn, hørsel, smak, lukt og følelse sanser vi alle forskjellig....noen har bedre utviklede sanser...noen mangler en eller flere sanser...og andre utvikler sin 6 sans,-) Dyr sanser helt klart annerledes enn mennesker. Mitt bidrag denne gangen er med "eldst & yngst" i familien, der sanseligheten er på topp:-)


Se andres bidrag her: X/52 - ET BILDE I UKA

11 kommentarer:

 1. Dette er nydelig. Tenk hva den lille der sanser av verden. Så mye å lære. Så mange inntrykk gjennom en hel dag. Ikke rart det kreves en del søvn for en slik liten krabat. Dessuten har du fått med beundringen i de andres blikk. Her er sansene på topp :-)

  SvarSlett
 2. Et godt og fint bilde med masse harmoni. Oldefar(?) med den nyfødte, man kan se han nyter stunden. Minsten helt i startfasen av livet, jenta i bakgrunnen og blikket hennes,.....
  Ei god stund, sanser i bruk, et varm og god løsning på temadagen.

  SvarSlett
 3. Wow, fantatisk herlig løsning på temaet. Den lille som stadig for sett nye ting, hørt nye ting, smake nytt og lukte nytt, og ikke minst følelser som også vil dukke opp i den lille. Ser nesten ut som den eldre flotte karen, forteller den lille litt om dette, og storesøster, står å hører på historien hun selv fikk da hun var så liten. :o)

  SvarSlett
 4. Tusen hjertelig takk for herlige kommentarer:-) Syns selv bildet blei fint, varmt og rolig. Det er min far, oldefar til de to små, som ikke er søsken, men tremenninger. Pappa ble hørselshemmet midt på 70-tallet, og opp gjennom årene har nok øynene gitt han mere sanseinntrykk enn hørselen. Her koser han seg med sitt nyeste oldebarn, mens lillemor sender beundrende blikk til sin tremenning;-)

  SvarSlett
 5. Tre par sanser i bruk i ett bilde - Kinderegg! Øyekontakten mellom de tre resulterer i den gode stemningen mellom dem! Fint bilde! =)

  SvarSlett
 6. For en som er midt oppi dette scenariet selv er det ingen problemer med å sette meg inn i situasjonen, selv om poden snart er året gammel. Faktisk tror jeg at skal ta med kameraet når jeg skal besøke hans oldemor til uken. Flott bilde!

  SvarSlett
 7. For en ømhet i dette bilde, felles beundring for hverandre, stort faktisk :-)

  SvarSlett
 8. Herlige sanser på så mange måter. Hvem kan vel ha mer åpne sanser enn en liten baby,.suger til seg lyder, lukter, myke ting, harde ting, blikkkontakt, ja alt er bare et hav av sanser. Et fantastisk herlig bilde som viser så mye og som gjør a jeg føler så mange gode følelser, sanser stemningen i bildet, harmonien mellom de som er i bildet, og sist men ikke minst den hjertevarmen som tonen du har brukt forstrerker. Super flott løsning av uketema. Well done;O))))))

  Klem og en fin dag til deg;O))))

  SvarSlett
 9. Nydelig uttrykksfull bilde. Inntrykk som gir uttrykk. FLott

  SvarSlett
 10. Spennende bilde fullt av liv. For et blikk den "eldste" i familien har her. Glede og noe enda mer inderlig, stråler det av han. Det er noe særeget med sansesamspillet mellom eldre og småunger. Og det har du fanget til fulle her. Kjempeflott!

  SvarSlett
 11. Utrolig fint bilde som vekket mange sanser her:)

  SvarSlett